معرفی ۱۰ شهر برتر برای زندگی در سال ۲۰۲۲

معرفی ۱۰ شهر برتر برای زندگی در سال ۲۰۲۲

23 فروردین 1401

دانستنی

معرفی ۱۰ شهر برتر برای زندگی در سال ۲۰۲۲

بر اساس رتبه بندی اخیر گلوبال فایننس، قدرت اقتصادی؛ تحقیق و توسعه؛ تعامل فرهنگی؛ زیست پذیری؛ محیط؛ دسترسی؛ مرگ و میر کووید ۱۹ در هر هزار نفر و نرخ رشد سالانه جمعیت هشت عامل تعیین کننده بهترین شهر برای سکونت در سال ۲۰۲۲ هستند.

رتبه بندی گلوبال فایننس بهترین شهرهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۲را به تازگی منتشر کرده است. با تمرکز بر ۸ پارامتر مختلف که کیفیت زندگی افراد ساکن در مناطق شهری مانند اقتصاد، فرهنگ، جمعیت، محیط زیست و ...را محاسبه و مقایسه می کند، نسخه امسال نیز مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ را برای هر کشور در نظر گرفته است. این عوامل به این دلیل انتخاب شدند که برای تعیین کمیت کیفیت زندگی شهرنشینان کلیدی بودند.

پروژه ایستاپارک هشتگرد

بهترین شهرهای جهان برای زندگی در سال ۲۰۲۲

مدعی مقام اول شهر لندن، بریتانیا است، شهری که اگرچه رتبه‌بندی بالایی در معیارهای کووید ۱۹ کسب نکرده است، اما به دلیل کسب امتیاز در فرهنگ، دسترسی و رشد جمعیت همچنان در صدر فهرست قرار گرفته است. توکیو برای جایگاه دوم انتخاب شد که نشان دهنده ضعف در یک پارامتر، جمعیت است، زیرا تعداد آن در ۱۰ سال گذشته رو به کاهش بوده است. شانگهای به دلیل آمار نسبتاً پایین مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ و رشد شدید جمعیت در جایگاه سوم قرار گرفت. سنگاپور و ملبورن به ترتیب در رده های چهارم و پنجم قرار گرفتند.

مقام اول: لندن، بریتانیا

بریتانیا از ابتدای همه گیری تا ژانویه ۲۰۲۲ شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد مبتلایان کووید ۱۹ بوده است. با این حال، این شهر با عملکرد خوب در فرهنگ، دسترسی و رشد جمعیت قوی‌اش، آن را جبران کرد و به آن برتری و مقام اول نسبت به سایر شهرها داد.

 مقام دوم: توکیو، ژاپن

توکیو با عملکرد خوب در مهار کووید ۱۹ مقام دوم را به دست آورد. این شهر همچنین دارای بخش تحقیق و توسعه فناوری پر رونقی است، در حالی که سیستم حمل و نقل عمومی جامع و کارآمد آن نیز امتیاز بالایی برای دسترسی به آن داده است.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد تکنولوژی در املاک

مقام سوم: شانگهای، چین

شانگهای در نتیجه آمار بسیار پایین مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ به دلیل سیاست صفر کووید در چین و رشد شدید جمعیت آن، به ۱۰ کشور برتر راه یافت.

مقام چهارم: سنگاپور

سنگاپور با پشتوانه اقتصاد قوی، اهمیت فرهنگی و ایمنی زیست محیطی در جایگاه چهارم قرار دارد. همچنین نرخ سرانه مرگ و میر کووید ۱۹ نسبتاً پایینی دارد.

عکس از شهر سنگاپور

مقام پنجم: ملبورن، استرالیا

ملبورن با امتیاز بالا در محیط زیست، رتبه پنجم خود را نسبت به رتبه بندی سال ۲۰۲۰ حفظ کرد. ملبورن با رهنمودهای سختگیرانه در مورد انتشار کربن صفر و گروه های مختلف برای استانداردهای زیست محیطی سخت گیرانه تر، امتیاز بالایی در محیط زیست کسب کرده است. این شهر همچنین با وجود همه گیری همه گیر شاهد رشد جمعیت قابل توجهی بود.

مقام ششم: سیدنی، استرالیا

فقط یک پله پایین‌تر از شهر استرالیایی ملبورن، سیدنی قرار دارد که هر دو دارای نقاط قوت مشابهی هستند که شامل ایمنی محیطی خوب، رشد اقتصادی نسبتاً قوی، و قرنطینه‌های موفق دولت استرالیا است که مرگ و میر سرانه کووید ۱۹را محدود کرده است.

مقام هفتم: پاریس، فرانسه

اگرچه نرخ مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در فرانسه بالاتر از میانگین جهانی بوده و رشد جمعیت پاریس حداقل است اما این شهر از نظر اهمیت فرهنگی و قابلیت زندگی امتیاز خوبی کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: ساختمان های هوشمند را بیشتر بشناسید !

مقام هشتم: پکن، چین

پکن در سال جاری به دلیل نرخ پایین مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در چین و رشد جمعیت  حدودا ۲ درصدی در سال گذشته، جایگاه خود را در بین ۱۰ لیست برتر کسب کرد. از نظر زیست پذیری امتیاز خوبی کسب نکرده است، اگرچه اخیراً تغییرات مثبتی را شاهد بوده اما همچنان مشکل جدی آلودگی آن منجر به امتیاز ایمنی زیست محیطی پایینی شده است.

مقام نهم: شهر نیویورک، ایالات متحده

نیویورک با اقتصاد قوی، اهمیت فرهنگی و قابلیت های قوی تحقیق و توسعه، به رتبه نهم فهرست راه یافت. دلایلی که امسال در مقایسه با رتبه چهارم در سال ۲۰۲۰ به رتبه نهم سقوط کرد، نرخ بسیار بالای مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ و افزایش هزینه های زندگی در شهر، به ویژه اجاره بها است.

مقام دهم: آمستردام، هلند

آمستردام به دلیل قابلیت زندگی و دسترسی بیشتر، امتیاز بالاتری نسبت به سایر شهرهای اروپایی مانند وین، برلین و کپنهاگ کسب کرد. این شهر همچنین دارای هزینه کمتر زندگی و انواع مختلف روش های حمل و نقل است.

پروژه میلینیوم محمودآباد

معرفی با وبسایت و اپلیکیشن آقای املاک

در سال ۱۳۹۲ تحولی بزرگ در بازار مسکن کشور به وجود آمد و آن چیزی نبود جز ورود تکنولوژی در صنعت ساختمان؛‌ با همه گیر شدن اینترنت به ویژه اینترنت موبایل و با روی کار آمدن وبسایت ها و اپلیکیشن های ملکی شفافیت بسیاری در حوزه املاک و مستغلات شکل گرفت همانطور که گفتیم به نوعی آگهی های ملکی و تبلیغات مسکن از شیوه سنتی و کاغذی خود خارج و به شیوه ای مدرن (یعنی بدون نیاز به مراجعه حضوری) تبدیل شد، همین امر در کاهش آلودگی هوا و مدیریت زمان کاربران نقش بسزایی داشت و ضمن اینکه دید مردم را برای خرید یا رهن و اجاره خانه وسیع تر کرد.

وبسایت آقای املاک یکی از همین پلتفرم ها است که تمامی نیازهای ملکی را در وبسایت و اپلیکیشن خود جای داده است. این مجموعه که در همین راستا پرچم دار تکنولوژی به شمار می رود، توانسته صفر تا صد نیازهای ساختمانی را با ابزارهای مختلف در جهت تسهیل و تسریع معاملات ملکی برطرف کند. ارائه خدمات بیشتر وبسایت ها و اپلیکیشن های ملکی شبیه به هم است اما به جرات می توان گفت وبسایت آقای املاک با خدمات متنوع خود در داخل کشور مشابهی ندارد و خدمات آن نسبت به سایر وبسایت ها بسیار متفاوت است.