پارتیشن بندی خانه ؛ معرفی انواع پارتیشن های مدرن خانگی

پارتیشن بندی خانه ؛ معرفی انواع پارتیشن های مدرن خانگی

15 خرداد 1401

دکوراسیون

پارتیشن بندی خانه ؛ معرفی انواع  پارتیشن های مدرن خانگی

ادغام بین فضاها یکی از روندهای معماری مدرن است. دیوار جداکننده یا همان پارتیشن ممکن است به عنوان دیوار ثابت یا جداکننده، ساخته شده از آجر،چوب، بتن شیشه یا انواع دیگر در فضای منزل مورد استفاده قرار گیرد در ادامه این مطلب از پارتیشن های خانگی و انواع آن با شما صحبت کرده ایم. 

پارتیشن خانگی چیست

پارتیشن های خانگی برای جداسازی و تقسیم قسمت های مختلف خانه در دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. در حقیقت پارتیشن های خانگی به منظور جداسازی فضای منزل و یا به عنوان طرح های مدرن و زیبا در دکوراسیون داخلی استفاده می شوند.

پروژه گرندپارک فردیس

پارتیشن بندی خانه

ساده ترین راه برای تقسیم یک اتاق بزرگ به اتاق های کوچک متعدد، استفاده از دیوارهای جداکننده یا همان پارتیشن است. پارتیشن ها به بخشی جدایی ناپذیر از طراحی اتاق هر ساختمان تبدیل شده اند که با استفاده از آنها علاوه بر داشتن حریم خصوصی می توان هم از صدا و هم از فضای خانه لذت برد.

پارتیشن خانه های مدرن

پارتیشن ها در فضای داخلی خانه برای جداسازی یک اتاق و ایجاد حس حریم خصوصی استفاده می شوند. اگر یک پارتیشن با طراحی خوب و مواد مناسب ساخته شده باشد، مطمئناً فضای خانه شما را زیبا و کاربردی می کند. در ادامه انواع پارتیشن های خانگی پرطرفدار و محبوب برای شما آورده شده است.

پروژه میلینیوم محمودآباد

انواع پارتیشن خانگی

نصب دیوار پارتیشن بسیار ساده و آسان است اگر می خواهید دیوار جداکننده با نوع سازه خانه شما انسجام مناسبی داشته باشد، انواع رایج دیوارهای جداکننده را بشناسید و با توجه به نیاز خود متریال مناسب را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: پارتیشن اداری مدرن ؛ آشنایی با کاربرد، انواع و مزایای آن

عکس های پارتیشن خانه شیک و مدرن

پارتیشن آجری

مونتاژ دیوار پارتیشن آجری بسیار آسان است زیرا فقط به چند آجر ساده نیاز دارید. ضخامت دیوار جدا کننده در صورت استفاده از آجر یک نفره حدود ۱۰ سانتی متر و در صورت استفاده از آجر دوبل ۲۰سانتی متر است. هر دو صورت پس از چیدن آجر گچ بری می شوند. دیوار جداکننده آجری اگر به درستی مونتاژ شده باشد، در برابر آتش محکم و مقاوم خواهد بود. از آنجایی که آجرها مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارند، می توانید از آن برای هر منظوری استفاده کنید.

رایج ترین پارتیشن در بسیاری از خانه ها، دیوارهای آجری است. این نوع دیوار نه تنها محکم است بلکه عایق صوتی خوبی نیز دارد. دیوارهای آجری اکسپوز را نیز می توان با الگوی خاصی چیدمان کرد تا سبک هنری چشم نوازتری ایجاد کند.

پارتیشن بتنی

اگر می خواهید دیوار جداکننده شما محکم و در عین حال ایمن باشد، پارتیشن بتنی سفارش دهید. به طور کلی، ضخامت دیوار جدا کننده بتنی حدود ۱۰ سانتی متر است. این دیوارهای جداکننده دارای دوام طولانی، ضد صدا و غیر قابل اشتعال می باشند.

بیشتر بخوانید: آموزش ساخت دیوار سبز در منزل ؛ انواع، مزایا و نحوه آبیاری آن

پارتیشن توخالی

سه ماده ای که برای ساخت دیوارهای جداکننده توخالی استفاده می شود، خاک رس، سفال و بتن هستند. پارتیشن های دیوار توخالی به طور گسترده ای توسط صاحبان خانه ترجیح داده می شود زیرا سفت، سبک، قدرتمند، مقرون به صرفه و مقاوم در برابر آتش هستند. آنها حتی دارای خواص عایق صوتی خوب می باشند. تا آنجا که به ضخامت دیوار جدا کننده مربوط می شود، به طور کلی از ۶ سانتی متر تا ۱۵ سانتی متر متغیر است. روشی که برای ساخت دیوارهای جداکننده توخالی انجام می شود مشابه دیوارهای آجری است.

پارتیشن چوبی

این روزها از پارتیشن چوبی بیشتر به صورت لوور عمودی یا پانل استفاده می شود. مواد این نوع پارتیشن از چوب جامد گرفته تا چوب مهندسی شده مانند تخته سه لا یا مواد کامپوزیتی مانند MDF (تخته فیبر با چگالی متوسط) که مقرون به صرفه تر از پارتیشن های چوب جامد است، متفاوت است.

پارتیشن خانگی مدرن

دیوار خشک

دیوارهای خشک جایگزینی مقرون به صرفه برای دیوارهای آجری است. دیوار خشک معمولاً به شکل تخته های مدولار ساخته می شود. علاوه بر قیمت مقرون به صرفه و نگهداری کم، نصب دیوار خشک نیز نسبتاً آسان و سریع است. این نوع پارتیشن در رنگ های مختلف موجود هستند. اخیراً انواع مختلفی از دیوارهای خشک در بازار موجود است که در برابر رطوبت مقاوم هستند تا جایی که حتی برای دیوارهای حمام نیز قابل استفاده می باشند.

پارتیشن استیل

پارتیشن های فولادی با شفافیت می تواند اتاق ها را جدا و در عین حال اتصال را تضمین کند. شکل پارتیشن فولادی نیز بسته به خلاقیت طراحان متفاوت است. توسعه فناوری برش لیزری انواع الگوهای پیچیده را معرفی می کند که می تواند زیبایی اتاق را افزایش دهد.

پارتیشن شیشه ای

اکنون با نصب یک پارتیشن شیشه ای می توان به راحتی به دکوراسیون داخلی مدرن دست یافت. در ابتدا شیشه قبل از نصب به صورت پارتیشن در قاب ها ثابت می شود اما این روزها پارتیشن های شیشه ای فریم لس زیادی در دسترس هستند. شما باید شیشه سکوریت یا لمینت را انتخاب کنید که بتواند فشار و ضربه را تحمل کند.

این ۷ مدل پارتیشن که بیشتر به عنوان پارتیشن های خانگی از آنها استفاده می شود، به صورت جداگانه یا ترکیبی قابل استفاده هستند. شما می توانید این پارتیشن های مدرن و زیبا را برای منزل خود تهیه کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که با پیمانکاران پارتیشن های تزئیناتی در وبسایت آقای املاک مشورت کنید. طراحان متخصص در وبسایت آقای املاک ما فضای داخلی با کیفیت و ایمن را به شما ارائه خواهند داد. 

امیدواریم ایده های ما برای شما مفید بوده باشد. اگر از خواندن این مقاله لذت بردید، ما منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم !