۱۰ نکته مهم در هنگام برف روبی خانه که باید بدانید

۱۰ نکته مهم در هنگام برف روبی خانه که باید بدانید

10 دی 1400

دانستنی

۱۰ نکته مهم در هنگام برف روبی خانه که باید بدانید

با فرا رسیدن فصل زمستان باید در انتظار بارش دانه های زیبای برف باشیم تا شهرمان را سفید پوش کنند،اما دغدغه همه ما در زمان بارش برف این است که چه کارهایی از آسیب جدی به خانه ما جلوگیری می کنند ، در این مقاله چند نکته مهم در زمان برف روبی برای شما آورده شده است.

برف روبی چیست؟

برف روبی عملیات پاکسازی یا حذف برف در محیط اطراف خانه مانند پیاده رو، حیاط ، پشت بام و... پس از بارش برف می باشد . در این عملیات، خانوارها و نهادهای دولتی و فردی مشارکت دارند.

پیش خرید آپارتمان در تهران

۱۰ نکته مهم برای برف روب خانگی

یکی از خسته کننده ترین قسمت های زمستان پارو کردن برف است. اگر از اتلاف وقت و تلاش برای از بین بردن برف در زمستان خسته شده اید، وقت آن است که از این ۱۰ نکته برف روبی برای خانه خود استفاده کنید تا کار را آسان تر، موثرتر و بهتر از همیشه انجام دهید.

۱. از یک بیل خوب استفاده کنید

پارو کردن برف در زمستان آزاردهنده است. اگر یک بیل باکیفیت برای برای انجام کار ندارید، فقط کار را برای خود و کمرتان سخت‌تر می‌کنید. در حالی که ممکن است هنگام تصمیم گیری خرید یک بیل ارزان قیمت وسوسه انگیز باشد، اما عاقلانه تر این است که پول بیشتری را صرف یک بیل پلاستیکی یا آلومینیومی سنگین کنید که کار را برای شما آسان تر انجام می دهد.

همچنین، توجه داشته باشید که بیل های بزرگ همیشه بهترین نیستند. بیل های بزرگ می توانند باعث کمردرد و سفتی بازو شوند. اگر به دنبال یافتن بیل برای بارش های سنگین برف هستید، باید یک بیل s-blade بخرید. بیل های C-blade برای بارش های سبک برف بهتر هستند.

بیشتر بخوانید: ایمن سازی ساختمان، خانه خود را ایمن کنید

برف روبی دستی

۲. آب‌راه‌ها و ناودان ها را تمیز کنید

یکی از این راه ها تمیز نگاه داشتن آب‌راه‌ها و ناودان ها است. هنگامی که برف و یخ شروع به آب شدن می‌کند و آب حاصل در آب‌راه‌های پشت‌بام‌ها جریان می‌یابد، اگر آب‌راه تمیز نباشد، کندی حرکت آب موجب نفوذ آن به زیر توفال‌های پشت بام و خیس شدن آن‌ها و هم‌چنین تراوش آب به داخل دیوارها می‌شود که این مسائله ممکن است به تدریج موجب پوسیدگی و ریزش سقف اتاق و دیوارها گردد. به منظور جلوگیری از این گونه خسارات، آب‌ریزها و دهانه‌ی ناودان‌ها باید همیشه از وجود برگ و آشغال پاک نگاه داشته شود تا آب حاصل از ذوب یخ به راحتی و به سرعت از بام‌ها به پایین سرازیر گردد .

خرید خانه در تهران

۳.از ضدِ یخ استفاده کنید

یکی دیگر از راه ها استفاده از ضدِ یخ برای آب کردن لایه‌های نازک یخ می باشد، عموماً با وجود پاروکردن برف باز هم در پایان کار لایه‌ی نازکی از آن به صورت به هم فشرده و سفت روی زمین باقی می‌ماند و یخ می‌بندد. در این گونه مواقع می‌توان از ضدِ یخ‌های شیمیایی مثل کلرور سدیم یا همان سنگ نمک استفاده نمود که تا دمای حدود بیست درجه‌ی فارنهایت (تقریباً هفت درجه‌ی سانتیگراد زیر صفر) به طور مؤثر عمل می‌کند، هم‌چنین قرص‌های کلرور کلسیم که علاوه بر تأثیر سریع‌تر می‌توانند تا دمای منفی بیست و پنج درجه‌ی فارنهایت (حدود منفی سی و دو درجه‌ی سانتیگراد) به خوبی در آب کردن یخ مؤثر باشند.

بیشتر بخوانید: جدیدترین مدل های شومینه ؛ انواع شومینه های مدرن در دکوراسیون

۴.کابل‌های الکتریکی نصب کنید

نصب کابل‌های الکتریکی جهت تولید گرماست که می‌تواند بسیار مؤثر واقع شود. این کابل‌ها با نیروی برق کار می‌کنند و باید دارای کلید روشن و خاموش باشند. در صورت استفاده از این راه حل، باید توجه داشت که هنگامی که بام پوشیده از برف نیست کابل‌ها در حال کار نباشند زیرا ممکن است تولید گرمای زیاد موجب بروز آتش‌سوزی شود. همچنین برای برف‌روبی بهتر است از برف‌روب‌ها و پاروهای با کیفیت خوب استفاده شود. برف‌روب‌های فولادی از انواع آلومینیومی بادوام‌ترند اما در عوض، انواع آلومینیومی سبک‌تر هستند و بلند کردن آن‌ها آسان‌تر است. علاوه بر این، بعد از هر بار برف‌روبی باید آن‌ها را از برف، پاک و تمیز کرد.

۵. از قرار دادن برف در نزدیکی فونداسیون خودداری کنید

این اشتباهی است که بسیاری از صاحبان خانه در هنگام برف‌کشی به آن توجه نمی‌کنند. خواه آنها برف را از پشت بام، از روی عرشه یا از راهرو برمی دارند، باید از انباشت برف در کنار خانه خود اجتناب کنید. این تنها به مشکلاتی مانند یخ زدگی لوله ها منجر می شود و حتی به طور بالقوه باعث ایجاد ترک در فونداسیون خانه شما می شود.

۶. ایمن باشید

پارو کردن برف می تواند یک فعالیت طاقت فرسا باشد، به خصوص برای افراد مسن . اگر قصد استخدام سرویس برف روبی را ندارید، بهتر است این نکات ایمنی را دنبال کنید.

زانوهای خود را خم کنید و با پاهای خود بلند کنید.
همانطور که برف را بلند می کنید، تیغه را نزدیک خود نگه دارید.
برای جلوگیری از فشار بیش از حد یک طرف بدن، بیل را بین دست راست و دست چپ تغییر دهید.
به طور دوره ای دست خود را بین دست و زیر دست تغییر دهید.
وقتی بارش برف سنگین است، سعی نکنید تمام عمق را به یکباره پاک کنید. فقط نیمی از آن را در یک زمان انجام دهید.

بیشتر بخوانید: به دنیای رادیاتورهای شیشه ای خوش آمدید

عکس از برف روبی

۷. اغلب بیل بزنید

هر زمان که در حال پاک کردن برف هستید، واقعیت این است که این کار باید به طور مکرر انجام شود. به نظر نمی رسد که برف متوقف شود، اما اگر این کار را انجام دهید، روز بعد کار خود را سخت تر می کنید. اگر برداشتن برف را به روز بعد بگذارید، برف شروع به چسبیدن به زمین می کند و حتی ممکن است یخ بزند. این کار شما را ده برابر سخت تر می کند.

۸. سقف های تخت بیل

اگر سقف صافی دارید که به راحتی در دسترس است، می توانید سقف خود را بیل بزنید، اما مهم است که به پوشش سقف خود آسیب نزنید. همچنین، همیشه باید ایمنی شخصی خود را قبل از اقدام به بیل زدن سقف خود در نظر بگیرید.

بیشتر بخوانید: دکوراسیون زمستانی منزل 

۹. برای سقف های شیبدار از تیغه های سقف استفاده کنید

ممکن است بتوان برف و یخ را از سقف شیبدار با استفاده از چنگک سقف ( یک ابزار دسته بلند ) که به طور خاص به همین دلیل طراحی شده است، از بین برد.

۱۰. تأثیر ذوب یخ را در نظر بگیرید

مجموعه ای از گزینه های مختلف وجود دارد که می توانید از آنها برای از بین بردن لغزنده و حتی مسیرهای پیاده روی مانند نمک (کلرید سدیم)، کلرید کلسیم، استات کلسیم منیزیم استفاده کنید. یادگیری در مورد عواقب بالقوه استفاده از هر شکل از ذوب یخ بسیار مهم است زیرا این موارد می توانند به گیاهان آسیب بزنند، به کف خانه و یا حتی به حیوانات خانگی شما آسیب برسانند.

در فصل زمستان آماده بودن و پیروی از دستورالعمل های بالا برف روبی را آسان تر  و از خانه شما محافظت می کند.

وبسایت آقای املاک تخصصی ترین وبسایت در زمینه مشاغل ساختمانی است که صفر تا صد ساختمان را می توانید در آن به راحتی پیدا کنید. اگر پیمانکار در زمینه تاسیساتی ، تزئیناتی ، خدماتی و ساختمانی هستید می توانید خدمات خود را به صورت کاملا رایگان آگهی کنید تا کاربران آقای املاک با خدمات شما آشنا شوند.

تعداد نظرات : 1
  • علی منصوری
    11 دی 1400
    ممنون از شما برای مطلب خوبتون