آموزش هوش هیجانی با دکتر داریوش سنقری

آموزش هوش هیجانی با دکتر داریوش سنقری

خرید این دوره

هوش هیجانی چیست

هوش هیجانی به معنای توانایی درک، استفاده و مدیریت احساسات خود به روش های مثبت برای کاهش استرس، برقراری ارتباط موثر، همدلی با دیگران، غلبه بر چالش ها و خنثی کردن تعارض است. هوش هیجانی به شما کمک می کند تا روابط قوی تری ایجاد کنید، در کار خود موفق شوید و به اهداف شغلی و شخصی خود برسید. هوش هیجانی می تواند به شما کمک کند تا با احساسات خود ارتباط برقرار کنید، قصد را به عمل تبدیل کنید و تصمیمات آگاهانه ای در مورد آنچه برای شما مهم است، بگیرید.

هوش هیجانی با چهار ویژگی تعریف می شود

1.خود مدیریتی

شما می توانید احساسات و رفتارهای تکانشی را کنترل کنید، احساسات خود را به روش های سالم مدیریت کنید، ابتکار عمل داشته باشید، به تعهدات خود عمل کنید و با شرایط در حال تغییر سازگار شوید.

2.خودآگاهی

شما احساسات و نحوه تأثیر آنها بر افکار و رفتار خود را می شناسید. شما نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و اعتماد به نفس پیدا خواهید کرد.

3.آگاهی اجتماعی

شما یک نوع همدلی دارید. شما می توانید احساسات، نیازها و نگرانی های افراد دیگر را درک کنید، نشانه های عاطفی را دریافت کنید، از نظر اجتماعی احساس راحتی کنید و پویایی قدرت را در یک گروه یا سازمان تشخیص دهید.

4.مدیریت روابط

شما می دانید که چگونه روابط خوب ایجاد کرده و حفظ کنید، به وضوح ارتباط برقرار کنید، دیگران را الهام بخشید و تحت تاثیر قرار دهید، به خوبی در یک تیم کار کنید و تعارض را مدیریت کنید.

مطالب مرتبط: با افزایش هوش هیجانی خود املاک بیشتری بفروشید !

پروژه ایستاپارک هشتگرد

چرا هوش هیجانی اهمیت دارد؟

همانطور که می دانیم، باهوش ترین افراد نیستند که موفق ترین یا کامل ترین افراد در زندگی هستند. احتمالاً افرادی را می‌شناسید که از نظر تحصیلی درخشان بودند و در عین حال از نظر اجتماعی ناتوان و در کار یا روابط شخصی خود ناموفق هستند. توانایی فکری یا بهره هوشی شما (IQ) به تنهایی برای رسیدن به موفقیت در زندگی کافی نیست. بله، ضریب هوشی شما می تواند به شما کمک کند تا وارد دانشگاه شوید، اما این EQ (هوش هیجانی) شما است که به شما کمک می کند استرس و احساسات را هنگام مواجهه با امتحانات نهایی مدیریت کنید. IQ و EQ به صورت پشت سر هم وجود دارند و زمانی مؤثرتر می باشند که از یکدیگر ساخته شوند.

آموزش هوش هیجانی

آموزش هوش هیجانی برای کارکنان بر خلاف سایر انواع آموزش است. یک جزء کیفی در این نوع آموزش وجود دارد که باید از همان ابتدا در نظر بگیرید. هیچ کس نمی خواهد بشنود که از نظر احساسی باهوش نیست، بنابراین مهارتی وجود دارد که از برنامه ریزی شروع می شود و تا ارزیابی خود آموزش ادامه می یابد.

1. از بالا خرید کنید

شاید بیش از هر نوع آموزش دیگری، از همان ابتدا نیاز به تایید اجرایی داشته باشید. به افراد مسئول کمک کنید بفهمند چرا کارمندان باهوش عاطفی بهترین نوع هستند. به آنها آماری از مزایای هوش هیجانی در محل کار بدهید و برنامه خود را برای موفقیت ترسیم کنید.

2. هوش هیجانی فعلی را اندازه گیری کنید

آموزش هوش هیجانی حرفه ای برای کارمندان، با درک اینکه همه از کجا شروع می کنند، شروع می شود. تعدادی ارزیابی وجود دارد که می توانید برای تعیین یک نقطه پرش خوب از آنها استفاده کنید. این شامل:

  • MSCEIT: این تست هوش هیجانی را به همان روشی که تست IQ هوش شناختی را اندازه گیری می کند، اندازه گیری می کند
  • EQ-i: EQ-i به ویژگی های هوش هیجانی فعلی می پردازد
  • ESCI: بر اساس شایستگی، امتیاز یک کارمند بر اساس تجربه آنها متفاوت خواهد بود
  • Genos: این تست رفتاری تعداد دفعاتی که یک کارمند رفتار هوشمندانه احساسی نشان می دهد را اندازه گیری می کند

برای شروع، انجام چهار آزمایش ضروری نیست. MSCEIT مکان خوبی برای شروع است و می تواند به شما درک کلی از مهارت های هوش هیجانی کارکنانتان بدهد. از آنجایی که هوش هیجانی قابل یادگیری است، شناسایی یک خط پایه مهم است تا بتوانید پیشرفت را در آینده اندازه گیری کنید.

مطالب مرتبط: نقش خودآگاهی در موفقیت املاک و مستغلات ؛ویژه مشاوران املاک

3. آموزش جامع خود را طراحی کنید

آموزش هوش هیجانی برای کارکنان باید شامل چهار حوزه توسعه زیر باشد:

  • خودآگاهی
  • خود مدیریتی
  • آگاهی اجتماعی
  • مدیریت روابط

این موارد را می توان به طور موثر از طریق تجربیات و تعاملات آموزش داد. کارهای ساده ای مانند انتخاب یک کتاب در سطح شرکت در مورد هوش هیجانی و برگزاری گروه های بحث و گفتگو یا دادن وقت منظم به کارمندان برای داوطلب شدن می تواند به توسعه هر چهار حوزه کمک کند.

ایده های دیگر برای توسعه مهارت های هوش هیجانی عبارتند از:

  1. آموزش مدیتیشن برای خود مدیریتی
  2. ترویج و توسعه مهارت های گوش دادن بهتر برای آگاهی اجتماعی و مدیریت روابط
  3. توسعه فعالیت‌های تیم‌سازی که همدلی را تقویت می‌کند و باعث درک بهتر دیگران می‌شود
  4. توسعه فرهنگ کاری مشترک که متنوع، فراگیر و حمایت کننده باشد
  5. به روز رسانی محل کار خود برای ایجاد فضایی برای همکاری و محیطی گرمتر و راحت تر
  6. کمک به کارکنان برای درک (و اجرای) بهترین سبک کاری خود

مطالب مرتبط: آموزش هوش ملکی با مهندس محمد علیزاده

4. آموزش خود را ارزیابی کنید

شما به راحتی می توانید با ارائه یکی از تست های EI از بالا و سپس تست در نقاط بعدی پس از گذراندن آموزش توسط کارکنان، موفقیت آموزش هوش هیجانی خود را برای کارکنان ارزیابی کنید. با این حال، در بسیاری از موارد، موفقیت آموزش شما درست با قدم زدن در دفتر آشکار خواهد شد.

پروژه ایستاپارک هشتگرد

آموزش هوش هیجانی با دکتر داریوش سنقری

دکتر داریوش سنقری ، مشاور منابع انسانی در حوزه صنعت درمان است که دارای لیسانس علوم کاربردی، فوق لیسانس و دکترای مدیریت کسب‌وکار (MBA و DBA) و فوق لیسانس روانشناسی شخصیت می باشد. استاد سنقری نویسنده کتاب جذب نیروی انسانی کارآمد با هنر شخصیت‌شناسی است . 

در این قسمت از آکادمی آقای املاک دکتر داریوش سنقری در قالب سه ویدئو در رابطه با آموزش هوش هیجانی با شما سخت گفته است . با خرید این دوره از آموزش هوش هیجانی شما می توانید به راحتی و در کوتاه ترین زمان در شغل خود به موفقیت دست پیدا کنید.