آموزش نکات طلایی بازار مسکن با عبدالله اوتادی

آموزش نکات طلایی بازار مسکن با عبدالله اوتادی

خرید این دوره

آموزش نکات طلایی بازار مسکن با عبدالله اوتادی

در این بخش از ویدئوهای آموزشی آکادمی آقای املاک جناب آقای عبدالله اوتادی نائب رئیس دوم اتحادیه املاک از نکات طلایی بازار مسکن، نکات مهم در قرارداد اجاره، شش دانگ زمین و راهکارهای مقابله با همسایگان پر سرو صدا با شما عزیران سخن گفته است. شما می توانید به صورت رایگان از این ویدئوهای آموزشی ما نهایت بهره را ببرید.

مطالب مرتبط: عبدالله اوتادی: با راه اندازی پلتفرم آقای املاک اعتماد به صنف مشاوران املاک بازگشت

پیش خرید آپارتمان در تهران

نکات مهم قرارداد اجاره

باید حتما مدت اجاره در قرارداد مشخص شده باشد البته اگر در قرارداد زمان عقد قرارداد تعیین شده باشد در مراجع قضایی آن را مبنای ابتدای قرارداد محاسبه می کنند. 

مالک حتما نباید مالک عین مستاجره باشد، یعنی اگر در قرارداد به مستاجر نیز اجازه داده شود که به شخص دوم اجاره داده بشود خود مستاجر نیز می تواند قرارداد اجاره جدیدی را بنویسد.

اگر در زمان عقد قرارداد مشخص شود عین مستاجره یا همان مورد اجاره معیوب است مستاجر می تواند تقاضای فسخ قرارداد بدهد و از طریق مراجع قضایی و شورای حل اختلاف قرارداد را باطل نماید.

مالک نمی تواند در زمان قرارداد اجاره تغییراتی را در عین مستاجره یا همان مورد اجاره ایجاد نماید مگر آنکه با توافق مستاجر باشد. اما اگر خانه نیاز به تعمیرات اساسی داشته باشد و انجام ندادن آن باعث تخریب ساختمان بشود موجر باید از طریق شورای حل اختلاف و کارشناس رسمی دادگستری اقدام به تعمییرات کند.

مستاجر باید در زمان های تعیین شده اجاره بها را پرداخت کند در غیر این صورت مالک می تواند از طریق شورای حل اختلاف اقدام کند.

با فوت هر یک از طرفین قرارداد اجاره (مالک یا مستاجر) قرارداد باطل نمی شود.

مستاجر حق انتقال به شخص ثالث را ندارد مگر آنکه در قرارداد از مالک اجازه گرفته شده باشد تا بتواند به شخص دیگری مورد اجاره را اجاره دهد.

در صورتی که تغییرات و یا تعمیراتی توسط مستاجر برای مورد اجاره صورت گرفته باشد و از مالک اجازه گرفته نشده باشد مستاجر حق مطالبه را از مالک ندارد و باید این هزینه ها را از جیب خود پرداخت کند. حتی اگر مالک بخواهد تغییرات به همان شکل قبل درآورده شود مستاجر باید همانگونه تحویل مالک بدهد.

در پایین قرارداد بهتر است دو شاهد قرارداد را امضا کنند تا طرفین قرارداد بتوانند از مزایای قانون مالک و مستجر مصوب سال 1376 استفاده نمایند.

اگر مالک مبلغی را به عنوان قرض الحسنه از مستاجر دریافت کرده باشد تحویل و تخلیه ملک موکول به مبلغ می باشد پس باید حتما آن مبلغ را مستاجر برگرداند.

اگر موجر ادعای خسارت به مورد اجاره و یا عدم پرداخت اجاره بها را از سمت موجر داشته باشد خودش نمی تواند به طور مستقیم از مبلغ قرض الحسنه مبلغی را کس کند چرا که باید حتما از طریق شورای حل اختلاف و  کارشناس رسمی مبلغی تعیین شود تا به واسه آنها مبلغ کسر شود و مابقی مبلغ قرض الحسنه به مستاجر برگردانده شود.

مطالب مرتبط: فسخ قرارداد اجاره ؛ از اقدام آن چه می دانید؟

شش دانگ زمین یعنی چه

شش دانگ زمین به چه معناست؟ معنی شش دانگ یعنی چه؟ شش دانگ به معنای مالکیت شش دانگ در شش جهت شمال، جنوب،شرق و غرب و بالا و پایین است منور از بالا و پایین یعنی آسمان روی زمین و زیر زمین.

کلمه دانگ نشانه تملک شما نسبت به ملک یا آپارتمان و یا حتی اشیای داخل آپارتمان است. یعنی اگر شما یک دانگ از شش دانگ را در اختیار داشته باشید یعنی شما بر یک قسمت از شش قسمت اتاق یا ساختمان و حتی یک قسمت از شش قسمت آجر از آن ساختمان مالکیت دارید.

مطالب مرتبط: هر آنچه که باید از نکات حقوقی خرید زمین بدانید!

خرید خانه در تهران

با همسایه پرسروصدا چه کنیم

اینکه باید با همسایگان پر سر و صدا چه بخوردی داشته باشیم بهترین راهکار قانونی این است که در ابتدا باید از طریق هیات مدیره و مدیر ساختمان به آنها تذکر داده شود. اگر همسایه شما به تذکرات اعتنایی نکرد شما می توانید از طریق اظهارنامه رسمی و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمائید تا به انها ابلاغی داده شود و بعد از آن شما می توانید باتوجه به قانون 618 قانون مجازات اسلامی که سلب آسایش و آرامش سایر اعضای ساختمان و همسایگان است از آنها شکایت کنید.