آموزش سخنرانی حرفه ای در 60 دقیقه ؛با تدریس احمد فاضلی
10 آذر 1403
آکادمی آقای املاک
آموزش سخنرانی حرفه ای در 60 دقیقه
آموزش سخنرانی حرفه ای
بهترین سخنرانان عمومی جهان از تکنیک های مشابهی برای داشتن اعتماد به نفس و شخصیت در مقابل دیگران استفاده می کنند. اما چیزی مهم تر و منحصر به فردتری برای هر یک از آنها وجود دارد که واقعاً آنها را متمایز می کند آن هم سبک شخصی و کاریزمای آنها است. دوره آموزش سخنرانی حرفه ای نه تنها به شما یاد می دهد که چگونه مهارت های گفتاری خود را بهبود ببخشید، بلکه به شما کمک می کند تا بفهمید در حقیقت چه کسی هستید و نقاط قوت صدای خود را کشف کنید.
آیا برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود مشکل دارید؟ آیا از صحبت کردن در جمع احساس ناراحتی می کنید؟ آیا می خواهید مهارت های گفتاری خود را بهبود بخشید؟ در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید.
تکنیک های سخنرانی
تحقیقات نشان میدهد که از هر پنج نفر، یک نفر اضطراب سخنرانی در جمع یا PSA را تجربه میکند، که آن را به یکی از رایجترین انواع اضطراب امروزی تبدیل میکند. اما خبر خوب اینجاست که مطالعات دیگر نشان دادهاند که با داشتن استراتژیهای مناسب برای مبارزه با ترسهایتان، هنوز هم میتوانید عملکرد خوبی داشته باشید، زمانی که یک سخنرانی عمومی یا هر نوع ارائهای دارید. چه استراتژی هایی را باید به کار بگیرید ما به شما می گوییم:
مطالب مرتبط: آموزش فن بیان با استاد نغمه خسروی
گام اول: یک نفس عمیق بکشید
هنگامی که عصبی هستید، ضربان قلب شما افزایش می یابد، شروع به عرق کردن می کنید، و اگر مراقب نباشید، به راحتی می توانید خود را در معرض ترس و اضطراب قرار دهید. برای کمک به کنترل اینگونه واکنش هاا، چند دقیقه قبل از سخنرانی چشمان خود را ببندید و چند نفس عمیق بکشید. بدن خود را آرام کنید تا بتوانید با سطح خاصی از آرامش وارد صحنه (یا منطقه سخنرانی) شوید تا احساس دیوانگی نکنید.
گام دوم: عصبی بودن خود را بپذیرید
حتی باتجربه ترین سخنران عمومی نیز می تواند روی صحنه احساس اضطراب کند. هرچه بیشتر سعی کنید این عصبانیت را پنهان کنید، در واقع آن را نمایان خواهید کرد. با این حال، اعتراف به اینکه صحبت کردن شما را مضطرب میکند، در واقع میتواند به آرامش شما و مخاطبانتان کمک کند. شما احساس آرامش می کنید زیرا اکنون اطلاعات موجود است و به شما این توانایی را می دهد که اضطراب خود را برطرف کرده و ادامه دهید.
گام سوم: از یادداشت های خود استفاده کنید
اگر سخنرانی در جمع شما را مضطرب می کند، ممکن است تمایل داشته باشید که سخنرانی خود را کلمه به کلمه بنویسید تا اگر موضوع بعدی خود را فراموش کردید، بتوانید به آن نگاه کنید. با این حال، اگر در تمام مدتی که روی صحنه هستید، از روی یادداشت های خود بخوانید، غیر حرفه ای و زننده می شود و مخاطبان خود را از دست خواهید داد. در عوض، یادداشت های خود را به حداقل برسانید و برای هر نکته ای که می خواهید بیان کنید، فقط از اعلان های یک یا دو کلمه ای استفاده کنید. این به شما کمک می کند تا جایگاه خود را حفظ کنید بدون اینکه مخاطبان خود را از دست بدهید.
مطالب مرتبط: آموزش روش های تاثیر گذاری روی مخاطب با استاد بهزاد دربهشتی
گام چهارم: با "مکث" راحت شوید
یکی از بزرگترین عوامل حواس پرتی مخاطبان این است که سخنران دائماً "اوه" یا "اوم" می گوید. این پرکنندهها معمولاً بهعنوان راهی برای گفتن چیزی، هر چیزی، یا زمانی که شما به نکته بعدی خود فکر میکنید، استفاده میشوند. اما برخی از بهترین سخنرانان می دانند که "مکث" چیزی نیست که از آن اجتناب کرد. یک وقفه به موقع در صحبت کردن حتی می تواند به تقویت یک نکته کمک کند. با یک مکث کوتاه راحت تر شوید و به سخنرانی خود ادامه دهید.
گام پنجم: به حرکات دست خود توجه کنید
آیا تا به حال با شخصی که خسته به نظر می رسد صحبت کردهاید ؟ شاید دیده باشید که دستانش به شدت در حال لرزیدن هستند؛ برخی افراد به طور طبیعی با دستان خود صحبت می کنند. هنگامی که آنها عصبی هستند، این نوع حرکات می تواند افزایش یابد. در حالی که برخی از حرکات دست روشی عالی برای تأکید بر روی برخی نکات محسوب می شود، اما نباید اجازه دهید این حرکات حواس را از آنچه که میخواهید بگویید منحرف کند. بنابراین، هنگام صحبت کردن، به دستان خود توجه کنید. کاهش سرعت حرکت آنها نیز ممکن است به کند کردن مغز شما کمک کند و احساس آرامش بیشتری برای شما ایجاد کند.
مطالب مرتبط: دوره آموزش املاک ؛با تدریس مهندس ایمان خدابخش
گام ششم: به اطراف حرکت کنید، اما نه خیلی زیاد
مردم اغلب زمانی که عصبی هستند سرعت میگیرند. اگر در این شرایط هستید، ممکن است در هنگام سخنرانی در جمع تمایل داشته باشید که در سراسر صحنه به جلو و عقب بروید. مانند حرکات دست، کمی حرکت مشکلی ندارد،از دور شدن از سکو نترسید اما بیش از حد راه نروید چرا که تماشاگران شاید احساس کنند در حال تماشای یک مسابقه تنیس هستند.
گام هفتم: اعلان های بصری را وارد کنید
اگر نگاه تماشاگران شما را عصبی می کند، اعلان های بصری راه خوبی برای منحرف کردن توجه مخاطب می باشند اما فراموش نکتید که آنها همچنان در صحنه باقی می مانند. این اعلانها میتوانند از طریق یک اسلاید از یک تصویر یا نمودار یا چیزی مشخصتر باشند، مانند ریختن نصف لیوان آب برای تأکید بر تأثیر "زندگی با نیمه پر لیوان". ممکن است احساس خوبی باشد که توجه آنها منحرف شود، حتی برای یک لحظه.
گام هشتم: مقداری بیشتر تمرین کنید
شاید ترس شما از سخنرانی در جمع ناشی از عدم آمادگی کامل باشد. بنابراین، یکی از راههای غلبه بر این، تمرین زیاد است. هر بار که سخنرانی خود را ارائه می کنید، راحت تر خواهید بود. شما شروع به یادگیری آن در داخل و خارج خواهید کرد و هنگام ارائه واقعی آن، اعتماد به نفس خود را افزایش خواهید داد.
مطالب مرتبط: آموزش برقراری رابطه موثر با دکتر داریوش سنقری
فیلم آموزش سخنرانی
شما باید برای همیشه بر ترس خود از سخنرانی عمومی غلبه کنید، وقت آن است که آن را به پایان برسانیم. کلاس های آموزش سخنرانی توسط استاد احمد فاضلی (مشاور و مدرس فن بیان، سخنوری و مهارت های کلامی) شرکت کنید تا دریابید که چگونه از اضطراب سخنرانی در جمع جلوگیری کنید! اعتماد به نفس خود را توسعه دهید و هر بار که علنی صحبت می کنید با وضوح، صحت و اشتیاق صحبت کنید.
آکادمی آقای املاک سعی دارد شما مانند یک حرفه ای صحبت کنید! کلاس های آموزشی ما برای مبتدیان، متوسط و پیشرفته ایده آل است. ما دوست داریم به شما کمک کنیم تا در نهایت بتوانید پیام خود را به راحتی، با اطمینان و با استرس کمتر نسبت به قبل منتقل کنید.
فیلم آموزش سخنرانی (در 19 جلسه) ابزارهایی را که برای تبدیل شدن به یک سخنران عمومی ماهر نیاز دارید، در اختیار شما قرار می دهد. همچنین می آموزید که چگونه در مقابل هر گروهی با اعتماد به نفس صحبت کنید و در حین صحبت استراتژیک، تاکتیکی و حرفه ای انرژی و اشتیاق داشته باشید. پس برای یک تجربه تحول آفرین آماده شوید!