بیمه تکمیل درمان انفرادی مشاوران املاک
برای صدور بیمه نامه و دریافت اطلاعات بیشتر فرم زیر را تکمیل و ارسال کنید.
بیمه درمان تکمیلی
امروزه هزینه های درمانی بسیار افزایش یافته است. به طوری که پرداخت و تقبل این هزینه ها برای سرپرست خانواده ها کار ساده ای نیست. صحبت از ویزیت ساده یا خرید دارو نیست . پرداخت هزینه هایی که درصورت بستری یا جراحی به صورت ناگهانی به ما تحمیل می شود بدون داشتن پس انداز کافی کار دشواری است. و همچنین با توجه به بالا بودن هزینه های درمانی و آزمایش ها متاسفانه چکاپ های سالیانه انجام نمی شود و دیر متوجه بیماری خود می شویم و به جای اینکه در ابتدا از بیماری خود با خبر شویم و بتوانیم با دارو درمان شویم دیر می فهمیم و حالا نیاز هست تا برای درمان بیماریی که پیشرفت کرده است دست به دامان جراحی شویم .بیمه درمان یا بیمه درمان تکمیلی امروزه نیاز مهم هر خانواده است تا این گونه هزینه ها رو کاهش دهد و خیالتان راحت باشد.
بیمه تکمیلی درمان چیست
امروزه بسیاری از افراد با بیمه تکمیلی درمان آشنا هستند؛ اما برخی دیگر با اینبیمه نامه و جزئیات آن آشنایی ندارند. به همین منظور قصد داریم شما را با مفهوم بیمه تکمیلی درمان آشنا کنیم. بیمه تکمیلی درمان ، بیمه نامه ای است که توسط شرکت های بیمه گر برای جبران خسارت های ناشی از درمان به افراد ارائه می شود. در حقیقت بیمه تکمیلی یکی از بیمه هایی است که در زمان بیماری برای جبران خسارت های مربوط به بیماری و درمان به کمک بیمه شدگان می آید.
بیمه های تکمیلی درمان در کنار بیمه های پایه به کمک افراد برای پرداخت خسارت های درمان می رود. افراد به اختیار خود می توانند به عنوان یک آینده نگری، در زمان سلامتی یک بیمه تکمیلی خریداری کنند تا در زمان بیماری، به فکر درمان خود باشند، نه هزینه های درمان.
بیمه تکمیلی درمان انفرادی چیست
بیمه تکمیلی به دو نوع بیمه تکمیلی گروهی و بیمه تکمیلی انفرادی تقسیم می شوند که افراد می توانند بر اساس شرایط خود، یکی از این دو نوع بیمه تکمیلی را استفاده کنند. بیمه تکمیلی گروهی برای گروه های بالای ۵۰ یا ۱۰۰ نفر ارائه می شود؛ اما بیمه تکمیلی درمان انفرادی در گروه های زیر ۵۰ نفر و یا حتی به صورت فردی خدمات ارائه می کند.
پوشش های هر کدام از شرکت های بیمه گر بیمه تکمیلی درمان متفاوت است. منظور از پوشش های درمانی بیمه های تکمیلی درمان این است که به عنوان مثال یک بیمه ۱۰ میلیون تومان را برای جراحی می پردازد؛ اما بیمه دیگر هزینه ۵ میلیون تومانی را برای اعمال جراحی می پردازد. بدیهی است که هر چه پوشش درمانی یک بیمه تکمیلی زیاد باشد، امکان استفاده از خسارت های آن نیز بیشتر خواهد بود.
بیمه تکمیلی خانواده چیست
بیمه تکمیلی خانواده همان بیمه تکمیلی انفرادی است که فرد میتواند همزمان خود و اعضای خانوادهاش را تحت پوشش آن قرار بدهد. اگر سرپرست خانواری از طرف محل کار بیمه تکمیلی نشده باشد میتواند بیمه تکمیلی خانوادگی خریداری کند تا به واسطه آن همسر، فرزندان و حتی پدر و مادر خود را نیز بیمه کند.
با توجه به این امر مهم آقای املاک با همراهی شرکت های بیمه جهت حمایت از صنف املاک، اقدام به ارائه طرح بیمه تکمیلی درمان انفرادی و خانوادگی ویژه صنف املاک نموده است.
در بیمه تکمیلی خانواده، ما متعهد میشویم که کلیه هزینههای درمانی و بیمارستانی شما را شامل هزینههای بیمارستانی، عملهای جراحی، پاراکلینیکی، جراحیهای سرپایی، خدمات آزمایشگاهی، هزینههای آمبولانس، زایمان، ویزیت، دارو و دندانپزشکی را براساس شرایط بیمهنامه تکمیلی درمان خانواده و فرانشیز توافق شده پرداخت کنیم.
شرایط استفاده از بیمه تکمیلی انفرادی و خانوادگی
از شرایط صدور بیمه تکمیلی انفرادی و خانوادگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سن بیمهشده باید حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۷۰ سال باشد.
- بیمهشده باید دارای بیمه پایه مانند بیمه تامیناجتماعی یا خدمات درمانی داشته باشد. (شایان به ذکر است که برخی از شرکتهای بیمه گر نیز بدون داشتن بیمه پایه، بیمه تکمیلی انفرادی صادر میکنند.)
- فرزندان پسر تا سن ۲۲سالگی و فرزندان دختر تا سن ۱۸ سالگی میتوانند تحت پوشش بیمه تکمیلی خانوادگی قرار بگیرند. (البته دختران مجرد ۱۸سال به بالا و پسران بالای ۲۲ سال مشغول به تحصیل، همچنان تحت تکفل والدین محسوب میشوند.)
مزایای بیمه درمان تکمیلی
یکی از مزایای اصلی بیمه درمان تکمیلی جبران حداکثری هزینه های امور درمانی و بیمارستانی می باشد. این بیمه نامه حدودا تمام یا حداقل بخش بزرگی از هزینههای پزشکی را جبران میکند. از دیگر مزایای استفاده از بیمه درمان تکمیلی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان بیمه شدن بدون داشتن بیمه پایه
- استفاده از طرحهای متناسب با نیاز بیمهای و توانمندی مالی هر فرد
- پرداخت هزینههای بستری در بیمارستان
- پرداخت هزینههای تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینههای جراحیهای سرپایی
- جبران هزینههای زایمان، نازایی و ناباروری
- پرداخت هزینههای دندانپزشکی و ویزیت و دارو
- پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم و ...
- امکان استفاده از بیمه در تمامی مراکز حتی پزشک مورد اعتماد خودتان
طرح های بیمه تکمیل درمان
بیمه تکمیلی ، خدمات خود را در قالب 4 طرح ارائه کردهاست که پوششها و سقف تعهدات هرکدام از آنها در مدت یکسال در جدول ذیل بیان شده است
هزینه بیمه تکمیل درمان
هزینه بیمه تکمیل درمان بستگی به طرح انتخابی شما و سن و وضعیت بیمه پایه دارد.
در ضمن در صورت تهیه بیمه تکمیل درمان به صورت خانوادگی ( 3 نفر و بیشتر ) شامل 15% تخفیف می شوید
و در صورت پرداخت نقدی شامل 10% تخفیف می شوید
دوره انتظار بیمه تکمیلی
به مدت زمانی گفته میشود که پس از گذشت آن بیمهگذار میتواند از پوششهای بیمهنامه خود استفاده نماید.
هریک از طرحهای بیمه تکمیلی دارای دورهی انتظار ۳ماهه برای بیماری های مزمن و دوره انتظار ۹ماهه برای زایمان میباشند، برای مثال برای استفاده از پوشش زایمان، نازایی و ناباروری باید حداقل ۹ماه از خرید آن گذشتهباشد، بنابراین میبایست قبل از بارداری برای خرید بیمه تکمیلی با پوشش زایمان اقدام کنید.
نکته: در صورتی که متقاضی بیمه نامه درمان خانواده، به صورت انفرادی یا گروهی دارای بیمه نامه درمان تکمیلی خانواده در شرکت بیمهای دیگری باشد، در صورت اخذ نامه از ستاد شرکت بیمهگر در خصوص بازه قرارداد فی مابین (با شرط آنکه از تاریخ اتمام آن بیش از یکماه نگذشته باشد)، دوره انتظار در بیمه درمان تکمیلی خانواده برای ایشان حذف میگردد.
فرانشیز بیمه تکمیل درمان چیست
فرانشیز به مقداری از هزینههای درمانی گفته میشود که پرداخت آن بر عهده خود بیمهگذار است و بقیه هزینههای درمان را شرکت بیمه پرداخت میکند. مقدار فرانشیز بیمه تکمیلی براساس نوع طرح انتخابی ۱۰یا 30 درصد میباشد. به این معنا که هزینههای درمانی بیمهگذار هرمقداری که باشد حداقل ۱۰یا 30 درصد آن باید توسط بیمهگذار پرداخت شود. ضمنا اگر شخصی از بیمه پایه خود استفاده نماید در پرداخت خسارت فرانشیز کسر نخواهد شد.
در حقیقت هرچه درصد فرانشیز پایینترباشد سهم پرداختی شرکت بیمه بیشتر خواهد بود که این فرایند از نظر بیمهشدگان بهتر می باشد. در قراردادهای بیمه درمان تکمیلی پوششهای مختلفی از جمله بستری، جراحی تخصصی، دندانپزشکی و… وجود دارد که هرکدام از این پوششها فرانشیز مختص خود را به همراه دارد، البته در قالب قراردادهای بیمه تکمیلی فرانشیز همه پوششها به صورت یکسان می باشد.
در برخی از قراردادها فرانشیز پوششهای پایه نظیر؛ بستری، پاراکلینیکی و آزمایشگاهی کمتر از فرانشیز پوششهای اضافی مانند ویزیت دارو و دندانپزشکی میباشد. دلیل این موضوع پر ریسک بودن نیز پوششهای اضافی است.
فرانشیز یک ابزار کنترلی برای نرخ طرحهای بیمه درمان تکمیلی میباشد به گونه ای که شرکتهای بیمه برای تعدیل نرخ پوششهای پرریسک فرانشیز مربوطه را بالاتر میبرند تا از این روش بتوانند نرخ پایینتری را به بیمهگذار ارائه نمایند.
فرآیند دریافت هزینههای پزشکی
دو روش برای دریافت هزینههای پزشکی مورد تعهد وجود دارد که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:
خدمات پزشکی را در مراکز طرف قرارداد بیمه تکمیلی خود انجام بدهیم:
در این مراکز نیازی به پرداخت هزینه بابت آزمایش دادن یا گرفتن عکس سیتیاسکن و ... نیست و فقط باید کد ملی بیمهشده را به پذیرش مرکز درمانی طرف قرارداد اعلام کنیم. البته گاهی برخی مراکز معرفینامه از شرکت بیمه تکمیلی هم میخواهند
به مراکز غیرطرف قرارداد مراجعه کنیم:
در این مراکز باید اول خودمان هزینه را پرداخت کنیم و بعد هزینه را از شرکت بیمه بگیریم. البته حتما باید فاکتور هزینههای پرداختی درمان رابه همراه اصل گواهی و دستور پزشک، اصل تصاویر رادیوگرافی، سونوگرافی، آنژیوگرافی و ... را به شرکت بیمه تحویل بدهیم. در واقع حداکثر 5 تا 10 روز بعد از دریافت خدمات درمانی باید هزینه خدمات انجام شده را به شرکت بیمه اعلام کنیم.
مدارک لازم برای خرید بیمه درمان تکمیلی
افراد برای خرید بیمه درمان تکمیلی انفرادی و یا خانوادگی باید مدارک زیر را به شرکت بیمه ارائه دهند:
صفحه اول شناسنامه و کارت ملی (در بیمه تکمیلی خانوادگی) ﺑﺮای ﺗﻤﺎم اﻋﻀﺎی ﺧﺎﻧﻮاده به صورت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ نیاز است.
ﮐﭙﯽ ﺻﻔﺤﻪ اول دﻓﺘﺮﭼﻪ ﺑﯿﻤﻪ ﺑﺎ ﺣﺪاﻗﻞ اﻋﺘﺒﺎر ﯾﮏ ﻣﺎه (در بیمه تکمیلی خانودگی) ﺑﺮای ﺗﻤﺎم اﻋﻀﺎی ﺧﺎﻧﻮاده به صورت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ نیاز است.
فرم تکمیل شده پرسش نامه سلامت
فرم تکمیل شده درخواست بیمه درمان تکمیلی