شغل مشاور املاک چگونه است ؟ صفر تا صد شغل مشاور املاک
7 آبان 1400
آموزش املاک
در حالی که اکثر مردم با مفهوم شغل مشاور املاک آشنا هستند اما یک مشاور املاک می تواند داستان متفاوتی در این شغل داشته باشد. این نوع حرفه را می توان ترکیبی بین یک برنامه ریز مالی و یک سرمایه گذار املاک در نظر گرفت. اگر برای شما این موضوع جالب به نظر می رسد، در ادامه این مطلب را بخوانید. ما بیشتر در مورد اینکه مشاور املاک چیست، این شغل چگونه کار می کند و چگونه می توانید در چند مرحله یک مشاور املاک موفق شوید، صحبت خواهیم کرد.
صفر تا صد شغل مشاور املاک
شغل مشاور املاک چگونه است؟
ابتدا بیایید مشاوران املاک و مشاوران مالی را با هم مقایسه کنیم. به بیان ساده، مشاوران املاک متخصصانی هستند که به خریداران و فروشندگان در معاملات املاک کمک می کنند. به عنوان مثال، آنها می توانند در انجام یک تجزیه و تحلیل مالی برای یک ملک خاص به مشتریان کمک کنند.
از آنجایی که نقش آنها در یک معامله بیشتر به سمت مدیریت دارایی است، این مشاوران تمایل دارند با سرمایه گذاران املاک و مستغلات کار کنند تا خریداران و فروشندگان مسکونی. به عنوان مثال، برای کسی که تلاش می کند یک غول املاک و مستغلات شود، آوردن یک مشاور می تواند راهی عالی برای آنها باشد تا به واسطه آنها یک استراتژی جامع سرمایه گذاری در املاک و مستغلات به وجود آورند و اهدافی را برای رشد تجارت املاک و مستغلات شکوفا کنند.
مشاور املاک چه تفاوتی با فروشنده املاک دارد؟
وقتی در مورد مشاوران املاک صحبت می شود، مردم اغلب تعجب می کنند که یک مشاور املاک چه تفاوتی با یک فروشنده املاک دارد. این دو متخصصان املاک و مستغلات دو عملکرد متفاوت را در معاملات املاک انجام می دهند. در حالی که یک مشاور املاک بیشتر درگیر کمک به سرمایه گذاران در تصمیم گیری در مورد اینکه با دارایی های املاک و مستغلات خود چه کاری انجام دهند، یک نماینده خریدار یا نماینده بورس بیشتر درگیر مدیریت فرآیندهای روزانه لازم برای تکمیل یک معامله املاک است.
یک مشاور املاک ممکن است از تخصص خود برای کمک به مشتری در مورد اینکه آیا فروش دارایی املاک و مستغلات یا افزودن اموال غیرمنقول بیشتر به مجموعه خود از نقطه نظر مالی ایده خوبی است استفاده کند. با این حال، هنگامی که تصمیم گرفته می شود، یک مشاور املاک ممکن است به همان مشتری کمک کند تا ارزش گذاری مناسب ملک را تعیین کند به همین دلیل مشاور املاک، نقشی کلیدی در قراردادهای ملکی را ایفا می کند.
بیشتر بخوانید: برنامه هایی که یک مشاور املاک موفق روزانه انجام می دهد
نحوه کار در مشاور املاک
ابزاری که برای اولین بار در کشور توسط وبسایت آقای املاک راه اندازی شد پنل تخصصی آقای مشاور می باشد. آقای املاک در جهت رفع مشکلاتی که مشاوران برای اطلاعات مشتری و امنیت آن داشتند پنلی تخصصی به نام آقای مشاور طراحی کرده که در آن تمام آژانس ها و مشاورین املاک می توانند با عضویت در آقای مشاور از خدمات ویژه و منحصر به فرد مانند ایجاد پروفایل کاربری و ارسال آن به همراه کارت ویزیت دیجیتال، ثبت فایل به دو صورت ساده و پیشرفته، ثبت قراردادهای ملکی ، ثبت اطلاعات مشتری ها و تمام افراد مرتبط با املاک، نمایش پیام های ارسالی از سمت کاربران در پروفایل، گزارش گیری از تعداد و نوع فایل های ثبت شده، اضافه و حذف کردن مشاور (ویژه آژانس های املاک) نهایت استفاده را ببرند.
آشنایی با شغل مشاور املاک
مزایا و معایب شغل مشاور املاک چیست؟
اکنون که نقش این نوع مشاوره در صنعت املاک و مستغلات را درک کرده اید، وقت آن است که به مزایا و معایب استخدام مشاور املاک نگاه کنید. مانند هر حرفه ای، شروع کار به عنوان مشاور املاک فراز و نشیب های خود را خواهد داشت.
مزایای شغل مشاور املاک
هیچ راه مشخصی برای مشاور املاک وجود ندارد، به این معنی که شما آزادی زیادی در این شغل خواهید داشت، اما از طرفی مسئولیت شخصی زیادی نیز برعهده شما خواهدبود. به عنوان مثال، از آنجایی که شما به صورت مستقل کسب و کار خود را اداره می کنید، در رابطه با تعیین ساعت و ساختار هزینه های خود آزاد خواهیدبود.
با این حال، در حالی که احتمالاً حقوقی دریافت نخواهید کرد مگر اینکه به عنوان بخشی از یک کارگزاری موجود کار کنید، نرخ دستمزد مرتبط با این شغل می تواند مزیت دیگری در نظر گرفته شود.
معایب شغل مشاور املاک
یکی از نقاط ضعف شغل مشاور املاک این است که شاید فرصت های شغلی رسمی زیادی برای مشاوران پیدا نشود. همانطور که گفته شد، این حرفه برای افرادی مناسب است که میتوانند چالش مالکیت کسب و کار و انجام بازاریابی خود را بپذیرند. برخلاف یک مشاور املاک سنتی، خدمات مشاور املاک نسبتاً خاص است و ممکن است توسط هر کارگزاری ارائه نشود.
علاوه بر این، این حرفه می تواند به وضعیت بازار املاک و مستغلات وابسته باشد. اگر بازار خاص شما کند پیش برود، سرمایه گذاران به احتمال زیاد علاقه ای به اضافه کردن اموال واقعی خود نخواهند داشت. بنابراین اگر این مسیر را میروید، آماده باشید تا کسبوکار به مرور زمان کاهش یابد.
بیشتر بخوانید: نوآوری در مشاور املاک ؛ آشنایی با استراتژی های جدید در شغل املاک
چگونه مشاور املاک شویم
هیچ مسیر مشخصی برای راه اندازی کسب و کار مشاوره املاک و مستغلات وجود ندارد. با این حال، در اینجا چند پیشنهاد برای شروع به کار آورده ایم
ترفندهای مشاور املاک
اول از همه، شما می خواهید مجوز ملک خود را دریافت کنید. هر زمان که تجارتی را در بازار املاک و مستغلات راه اندازی می کنید، مهم است که برخی از آموزش های مربوط به املاک و مستغلات را در اختیار داشته باشید. با شرکت در کلاس های آموزشی شروع کنید. هنگامی که مجوز کارگزاری خود را دریافت کردید، می توانید یک نماینده فروش، یک مشاور املاک شوید یا در هر دو خدمات مشغول فعالیت شوید.
در مرحله بعد، در مورد گرفتن یک عنوان حرفه ای دست به کار شوید. در این صورت، می توانید به انجمن ملی مشاوران املاک بپیوندید. به عنوان یک مشاور املاک، شما باید طبق یک آیین نامه رفتار کنید. با این حال، داشتن این نام می تواند یک نقطه فروش عمده برای مشتریان آینده شما باشد.
در نهایت، جایگاهی را برای خود انتخاب و بازاریابی خدمات را شروع کنید. به عنوان مثال، این شما هستید که تصمیم می گیرید که آیا می خواهید روی مشتریان املاک تجاری تمرکز کنید یا مشتریان املاک مسکونی. اگرچه ممکن است احمقانه به نظر برسد که فرصت های تجاری خود را محدود کنید اما با این کار، خود را به عنوان یک متخصص در زمینه خاص معرفی خواهید کرد.
بیشتر بخوانید: چگونه در شغل مشاور املاک درآمد زیادی کسب کنیم؟
کلام آخر:
شغل مشاوره املاک برای همه مناسب نیست. با این حال، اگر شما به تجزیه و تحلیل مالی و کمک به افراد برای رسیدن به اهداف خود علاقه مند هستید،انتخاب این شغل برای شما مناسب خواهد بود .اگر علاقه مند به دنبال کردن این نوع حرفه در صنعت املاک و مستغلات هستید، از مقاله های آموزش مشاور املاک به عنوان راهنمای خود برای شروع استفاده کنید. با داشتن دانش و آگاهی های لازم، تصور بهتری از اینکه آیا این مسیر شغلی برای شما مناسب است یا خیر، خواهید داشت.